Wat gebeurt er in de wijk?

22 en 29 mei heeft de twee eerste edities van Wereld Wijde Wijk Gerrit Sterkmanplein in Oude Westen plaatsgevonden. Twee middagen wisselde muziek, dans, circus zich af en het programma was aangevuld met een lokaal aanbod van workshops. Feest voor jong en oud en een mooi palet aan wat er in Oude Westen bruist! 

5 juni hebben regenbuien voor een beroerde dag voor culturele evenementen buiten gezorgd. Maar niet op Wereld Wijde Wijk Spartastraat in Spangen! Met paraplu’s en poncho’s bewapend waren de onuitputtelijke wijkkindertjes en fans van artiesten niet weg te jagen. Ondanks het regen was het een geslaagd evenement met veel lokaal talent op het podium.

Benieuwd naar onze volgende wijkactiviteiten?
12 juni.  Wereld Wijde Wijk Spartastraat 1
18 juni. KruiskadeFest
2 en 3 juli. Werelds Delfshaven Festival