Maurino: ‘Er mag weer worden gestagedived. We gaan ervoor in Rotterdam’

Het eerste concert in Podium Grounds is een feit! De future latin artiest Maurino is klaar om bezoekers op te schudden in Podium Grounds op 15 oktober. “De Rotterdammers kunnen een hete show verwachten: dampende tunes, bass, analoge synthesizers en lekker veel energie.”

Podium Grounds ging in gesprek met de Chileense Amsterdammer die een, toch wel, heftige coronaperiode achter de rug heeft: “Het is heel heftig als jou ineens wordt verteld dat je iets wat je doet voor je werk en waar je een passie voor hebt, niet meer mag doen”, legt Maurino uit. “Maar ik heb niet stil gezeten, we hebben juist hard gewerkt! We gaan in Rotterdam een show neerzetten van internationale klasse.”

Nieuwe muziek
Maurino heeft hard gewerkt aan nieuwe nummers. Zijn EP release mag dan wel in Amsterdam plaatsvinden, maar de Rotterdammers die aanwezig zijn in Podium Grounds zullen de eerste zijn die deze nummers te horen krijgen. En wat kijkt hij hiernaar uit: “Ja! Er mag weer worden gestagedived. We gaan ervoor in Rotterdam.”

Tickets vind je hier.